Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по

...
 Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по
Коментари Харесай

Популярни личности предизвикват бъдещите практиканти на Lidl

 
Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по латино танци Йоанна Петрова насочиха особено предизвикателство към почитателите си
Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по латино танци Йоанна Петрова насочиха особено предизвикателство към бъдещите практиканти на Lidl. Под мотото на практикантската стратегия на веригата „ Ти можеш всичко “, всеки един от тях провокира почитателите си да излязат от зоната си на комфорт и да потвърдят, че в действителност могат всичко.

Да създадат нещо, което в никакъв случай преди не са правили; да ги разсмеят или да изтанцуват нещо в магазин на Lidl са „ дилемите “, които всеки един от тях насочи към своите почитатели и най-много, към учениците измежду тях, които са навършили 18 години и са подготвени да се запишат за лятната практикантска стратегия на Lidl.

Лятната процедура на компанията се организира за 9-а година и още веднъж дава опция на младежи над 18 години да създадат първите си професионални стъпки. От 1 юли до 31 август те ще работят в магазините на Lidl в страната – ще получат нови познания и опит, ще завоюват първите си пари и ще открият нови другарства и преживявания. Програмата е потребна точно с това, че учи младежите на автономия и отговорност, като по едно и също време с това е действителен късмет за започване на непрекъсната работа. Всички, които имат интерес, могат да аплайват до 15 май на

„ Това е чудесна опция за младите да влязат в света на възрастните и да се приготвят за бъдещето “, споделя артистът Иво Аръков, който стартира да работи още на 16 години. С доста труд и неизменност през годините съумява да извърви пътя си до театралната сцена и телевизионния екран. На същата възраст са и Павел и Ицака, когато откриват първата си работа – Ицака като водещ на състезания за „ Мини Мис “ в област Плевен, а Павел – като асистент в автосервиза на татко си и даже дървосекач. Днес двамата са един от най-свежите влогър тандеми, с хиляди почитатели. Уверено следва фантазиите си и Йоанна Петрова, чиято първа работа е в хотел в к. Златни пясъци. Не изоставя обаче любовта си към латино танците и през днешния ден има школа за латино танци.

И четиримата са единомислещи, че бъдещите практиканти на Lidl би трябвало да бъдат смели, амбициозни и упорити, да не се опасяват да задават въпроси и да вземат максимума от това, което могат да научат. Те от своя страна дават обещание на младежите, които ще станат част от програмата, да им дават потребни препоръки, да ги стимулират да се развиват и да следват фантазиите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР